Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

All you can eat sushi in Tilburg

Onbeperkt genieten van de heerlijke sushi en andere Japanse gerechten doe je in ons all you can eat restaurant in Tilburg. Door de kwaliteit van de Japanse gerechten te combineren met een sfeervolle ambiance, waan je je even helemaal in Japan en dat in het centrum van Tilburg! Loop gerust eens binnen of reserveer alvast een tafel om onbeperkt van onze menukaart te kunnen eten.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Geniet van de beste sushi in een all you can eat restaurant in regio Tilburg

Bij Banzai in Tilburg kun je heerlijke sushi eten op basis van ons all you can eat concept. Je betaalt hiervoor een vast bedrag en krijgt twee uur om onbeperkt te genieten van onze Japanse gerechten. Al onze gerechten worden vers voor jou bereid. Daarnaast staat service in onze sushi bar hoog in het vaandel, dus mocht je wensen of allergieën hebben waar wij rekening mee moeten houden, vergeet dit dan niet door te geven aan het personeel. Niet alleen tijdens het diner, maar ook tijdens de lunch bieden wij sushi aan volgens het all you can eat concept in ons restaurant in Tilburg. Dat is nog eens een heerlijke tussenstop tijdens een dagje uit nabij de Heuvelring in Tilburg.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer online je tafel en kom onbeperkt genieten

Wij verwelkomen je graag een keer in ons all you can eat restaurant in Tilburg, om onze sushi en andere grillgerechten te komen proeven. Daar zijn wij namelijk trots op! Plaats een reservering via het reserveringsysteem of telefonisch door te bellen naar 013 203 2060. Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je ons ook een e-mail sturen via info@restaurantbanzai.nl.