Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

All-you-can-eat-sushi in Tilburg

Onbeperkt genieten van de heerlijke all-you-can-eat-sushi en andere Japanse gerechten doe je bij Banzai in Tilburg! Door de kwaliteit van de Japanse gerechten te combineren met een sfeervolle ambiance, waan je je in ons all-you-can-eat-restaurant even helemaal in Japan! Loop gerust eens binnen of reserveer alvast een tafel om onbeperkt sushi van onze menukaart te kunnen eten en kom gezellig dineren of lunchen in ons all-you-can-eat-restaurant in het centrum van Tilburg.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Waan je volledig in de Japanse sferen en geniet van de beste all-you-can-eat-sushi

Bij Banzai – gelegen in het centrum van Tilburg – kun je onbeperkt heerlijke sushi eten op basis van ons all-you-can-eat-concept. Voor onze all-you-can-eat-sushi betaal je een vast bedrag, waarna je twee uur krijgt om onbeperkt te dineren of lunchen en te genieten van onze sushi en andere overheerlijke Japanse gerechten. Al onze gerechten worden vers voor jou bereid. Daarnaast staat service in onze sushibar hoog in het vaandel. Heb je wensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden wanneer je onbeperkt sushi komt eten? Vergeet dit dan niet door te geven aan het personeel. Niet alleen tijdens het diner, maar ook tijdens de lunch bieden wij all-you-can-eat-sushi aan in ons restaurant. Dat is nog eens een heerlijke tussenstop tijdens een dagje uit nabij de Heuvelring in Tilburg!

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer online je tafel en kom onbeperkt genieten

Wil je een keer onbeperkt sushi eten en sfeervol lunchen of dineren in het centrum van Tilburg? Wij verwelkomen je graag een keer in ons all-you-can-eat-restaurant! Hier proef je onze sushi en andere grillgerechten. Daar zijn wij namelijk trots op! Plaats een reservering via het reserveringsysteem of telefonisch door te bellen naar 013 203 2060. Heb je vragen of opmerkingen voordat je onbeperkt sushi komt lunchen of dineren in ons all-you-can-eat-restaurant? Dan kun je ons ook een e-mail sturen via info@restaurantbanzai.nl.