Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Heerlijke sushi voor de lunch in Tilburg

Ben je op zoek naar een locatie voor een lunch in Tilburg centrum? Kies eens voor een uitgebreidere lunch met de smakelijkste versbereide sushi en grillgerechten! Voor een heerlijke Japanse lunch kun je terecht bij Banzai, hét lunchrestaurant in regio Tilburg. Al onze sushi wordt vers bereid, enkel met producten van kwaliteit. Met een uitgebreid aanbod aan sushi op het menu ben je verzekerd van een geslaagde lunch: of je nu een bezoek brengt aan ons restaurant of jouw lunch komt afhalen.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Verse Japanse sushi van ons uitgebreide menu eten tijdens jouw lunch

Wil je heerlijk uitgebreid, Aziatisch lunchen en genieten van de lekkerste Japanse sushi? In ons lunchrestaurant geniet je van een uitgebreid menu tijdens een all-you-can-eat-lunch. Dat houdt in: twee uur lang onbeperkt dagverse sushi eten voor een vast bedrag. Dat is nog eens heerlijk genieten van een Japanse lunch! Tijdens de lunch kun je per ronde vier porties sushi per persoon bestellen van het uitgebreide menu. Wanneer je de huidige ronde volledig hebt genuttigd, kun je een nieuwe ronde met sushi bestellen.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Aziatisch lunchen op een prachtige locatie in het centrum van de stad

Ons lunchrestaurant bevindt zich in het centrum van de stad. Daarom is een uitgebreide lunch bij Banzai een ideale pauze tijdens jouw dagje uit in Tilburg. Onze medewerkers staan voor je klaar om jullie een heerlijke lunch te verzorgen! Voor een fantastische lunch met voortreffelijke sushi kun je tussen 12.00 uur en 17.00 uur terecht in ons lunchrestaurant. Wij zijn iedere dag geopend, behalve op woensdag. Uiteraard kun je jouw lunch ook afhalen!

Iedere jarige krijgt een mooie korting in ons lunchrestaurant

Ben je jarig of is er een jarige in jouw gezelschap? Geef dit van tevoren even door aan ons team. Op vertoning van een geldig identiteitsbewijs kan de jarige met 50% korting genieten van een Japanse lunch met de sushi op ons menu. Dat is nog eens een feestje!

Maak online een reservering en kom Aziatisch lunchen

De koks van Banzai bieden enkel versbereide gerechten van hoge kwaliteit aan voor de lunch, geserveerd in authentiek Japanse sferen in ons restaurant in het centrum van Tilburg. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of wil je specifieke dieetwensen doorgeven voordat je in ons lunchrestaurant Aziatisch komt lunchen of wanneer je jouw lunch komt afhalen? Stuur dan een e-mail naar info@restaurantbanzai.nl. Ben je benieuwd geworden naar ons menu voor de lunch met heerlijke sushi? Je kunt online je plaats reserveren of jouw lunch afhalen in ons restaurant. Je kunt de reservering natuurlijk ook telefonisch vastleggen. Hiervoor bereik je ons sushirestaurant door te bellen naar 013 203 2060.