Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Heerlijke sushi voor de lunch in Tilburg

Ben je op zoek naar een locatie voor een lunch in Tilburg centrum? Kies eens voor een uitgebreidere lunch met de smakelijkste versbereide sushi en grillgerechten! Voor een heerlijke Japanse lunch kies je voor Banzai in Tilburg centrum. Al onze sushi wordt vers bereid, enkel met producten van kwaliteit. Met een uitgebreid aanbod aan sushi op het menu ben je verzekerd van een geslaagde lunch.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Verse sushi eten tijdens jouw Japanse lunch in Tilburg centrum

Wil je heerlijk uitgebreid lunchen en genieten van de lekkerste Japanse sushi in Tilburg centrum? Bij Banzai geniet je van een uitgebreid menu tijdens een all you can eat lunch. Dat houdt in: twee uur lang onbeperkt dagverse sushi eten voor een vast bedrag. Dat is nog eens heerlijk genieten van een Japanse lunch in Tilburg. Per ronde kun je vier gerechten van het menu bestellen per persoon. Een nieuwe ronde met sushi bestellen kan, wanneer je de huidige ronde volledig hebt genuttigd.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Smakelijk lunchen in Tilburg

Onze sushi bar bevindt zich in het centrum van Tilburg en daarom is een uitgebreide lunch bij Banzai een ideale pauze tijdens jouw dagje uit in Tilburg. Voor een heerlijke sushi lunch kun je bij ons terecht tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Wij zijn iedere dag geopend, behalve op woensdag. Onze medewerkers staan voor je klaar om jullie een heerlijke lunch te verzorgen. Ben je jarig of is er een jarige in jouw gezelschap? Geef dit van tevoren even door aan ons team. Op vertoning van een geldig ID-bewijs kan de jarige met 50% korting genieten van een Japanse lunch met de sushi op ons menu. Dat is nog eens een feestje.

Maak online een reservering en proef zelf onze heerlijke sushi

De koks van Banzai bieden enkel versbereide gerechten van hoge kwaliteit op het menu aan voor de lunch, geserveerd in authentiek Japanse sferen in ons restaurant in Tilburg centrum. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je ons een e-mail sturen via info@restaurantbanzai.nl. Ben je benieuwd geworden naar ons menu voor de lunch met heerlijke sushigerechten? Je kunt online je plaats boeken. Je kunt de reservering natuurlijk ook telefonisch vastleggen. Hiervoor kun je ons bereiken op 013 203 2060.