Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Onbeperkt sushi eten in Tilburg

Kom onbeperkt sushi eten bij Japans restaurant Banzai in Tilburg. Met onze zeer uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils, ook voor de kleintjes. Zowel tijdens de lunch als tijdens het diner kun je onbeperkt onze verse sushi en grillgerechten genieten in het centrum van Tilburg.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Onbeperkt versbereide sushi en grillgerechten eten in Tilburg centrum

Kijk je er naar uit om heerlijk onbeperkt te genieten van de gerechten in onze sushi bar? Met het all you can eat concept kun je twee uur lang alle gerechten van onze kaart proeven, zo veel en zo vaak je maar wilt, en dat voor een vaste prijs. Kom bijvoorbeeld onbeperkt sushi eten als lunchstop tijdens een middag winkelen in Tilburg. Heb je meer zin in een uitgebreid en intiem diner? Ook dan kun je terecht bij Japanner Banzai in Tilburg centrum om heerlijk onbeperkt verse sushi en andere gerechten te komen eten.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer online jouw tafel

Zien wij jouw gezelschap binnenkort in ons Japanse restaurant? Reserveer je tafel in Tilburg. Wij kijken er naar uit om jullie onbeperkt te verwennen met onze heerlijk versbereide Japanse sushi in Tilburg centrum. Je kunt er ook voor kiezen onze gerechten thuis te nuttigen. Plaats in dat geval online een bestelling en kom deze afhalen in ons restaurant of kies voor thuisbezorging in regio Tilburg. Wij zijn bereikbaar op 013 203 2060. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen via info@restaurantbanzai.nl.