Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Organiseer een bedrijfslunch in Tilburg

Voor een voortreffelijke bedrijfslunch zit je goed bij Banzai in Tilburg. Wij bieden een uitgebreid menu aan, bestaande uit overheerlijke Japanse gerechten. Ons restaurant is gelegen aan de Heuvel 25, midden in het centrum van Tilburg. Banzai is gelegen op loopafstand van het station én van een parkeergarage, waardoor ons restaurant makkelijk bereikbaar is.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Een gezellige bedrijfslunch in authentieke Japanse sferen

Een bedrijfslunch organiseren in een sfeervol restaurant is de ideale manier om tijd door te brengen met collega’s. Bij ons kun je terecht voor voortreffelijke sushispecials en fantastische grillgerechten, dus er is voor ieder wat wils! Banzai is dus dé perfecte locatie voor een overheerlijke lunch in het centrum van Tilburg. Ons restaurant is gelegen op loopafstand van het treinstation en een parkeergarage (waar tevens elektrische auto’s kunnen worden opgeladen).

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer een tafel en geniet van onze overheerlijke gerechten

Voor een fijne bedrijfslunch kom je naar ons Japanse restaurant! Met een uitgebreide menukaart vol heerlijke sushi is er altijd een passende keuze! Reserveer daarom een tafel en kom gezellig lunchen met collega’s in een sfeervol restaurant. Heb je vragen of wil je dieetwensen aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013 203 2060 of door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl.