Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Onbeperkt grillgerechten bestellen

Bij Banzai, een sfeervol restaurant in het centrum van Tilburg, kun je onbeperkt de meest heerlijke grillgerechten bestellen. Dit concept is zowel mogelijk als lunch als voor diner, waardoor je zelf kiest op welk moment van de dag je bij ons komt eten. Wij staan in ieder geval de hele dag voor je klaar om je te voorzien van heerlijke gerechtjes!

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Onbeperkt genieten van diverse voortreffelijke grillgerechten

Onbeperkt genieten van smaakvolle grillgerechten: wie wilt dat nu niet? In ons Japanse restaurant is het mogelijk! Ons koks bereiden namelijk iedere dag de meest heerlijke sushi en diverse gerechtjes vol met verse ingrediënten. Op de menukaart van ons gezellige restaurant nabij de Heuvelring in Tilburg, vind je onder meer:

  • Gegrilde zalm;
  • Bief met pepersaus;
  • Kip in teriyakisaus;
  • Gegrilde witvis;
  • Gegrilde courgette.
banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer een tafel en geniet van overheerlijke gerechten

Organiseer je binnenkort een bedrijfslunch? Kies er dan voor om met jouw collega’s onbeperkt te genieten van diverse grillgerechten! Doordat onze menukaart voor de lunch erg uitgebreid is, is er voor ieder wat wils. Reserveer eenvoudig online een tafel! Heb je bepaalde dieetwensen waar we rekening mee dienen te houden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013 203 2060 of door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl.