Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Japans restaurant in Tilburg

Ben je op zoek naar een Japans restaurant in Tilburg waar je heerlijk versbereide sushi en grillgerechten kunt nuttigen? Bekijk de uitgebreide menukaart van Banzai. Als Japanner in het centrum van Tilburg bereiden wij dagelijks verse sushi- en grillgerechten op ambachtelijke wijze. We zorgen voor een zorgvuldige selectie van onze producten. Daarbij houden we ook graag rekening met jouw wensen en/of allergieën, geef deze dan ook te allen tijde door aan ons personeel.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

All you can eat sushi in een Japans restaurant in Tilburg

Je kunt voor een vast bedrag onbeperkt genieten bij Japanner Banzai in Tilburg. Wij bieden een ruime menukaart met verschillende gerechten en de lekkerste sushi. Je kunt bij ons restaurant in Tilburg terecht voor een heerlijk diner in Japanse sferen, maar ook voor een uitgebreide lunch kun je genieten van onze versbereide sushi. Wanneer je zoekt naar een Japanner van topkwaliteit in Tilburg, zul jij je bij Banzai snel thuis voelen. Kom onze gerechten proeven in onze sushi bar!

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Geniet van onze versbereide sushi en grillgerechten

Ben je op zoek naar een Japanner in Tilburg en wil je onze versbereide gerechten en de unieke sfeer zelf proeven? Reserveer een datum online en kom heerlijk genieten bij een Japans restaurant in Tilburg. Het is ook mogelijk om onze sushi thuis te laten bezorgen of af te halen bij de Japanner in Tilburg. Heb je vooraf al vragen of wil je specifieke wensen doorgeven? Je kunt ons bereiken door te bellen met 013 203 2060 of door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl.