Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Japans restaurant in Tilburg

Ben je op zoek naar een Japans restaurant in Tilburg waar je heerlijk versbereide sushi en grillgerechten kunt nuttigen? Bekijk dan onze uitgebreide menukaart vol traditioneel Japans eten. Als Japanner bereiden wij dagelijks vers, traditioneel Japans eten op ambachtelijke wijze. We zorgen voor een zorgvuldige selectie van onze producten, zodat jij enkel geniet van de meest overheerlijke gerechten. Daarbij houden we ook graag rekening met jouw wensen en/of allergieën. Geef deze daarom ook te allen tijde door aan ons personeel, zodat jij onbezorgd zult genieten!

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Heerlijke gerechten eten in een traditioneel Japans restaurant

Bij Japanner Banzai kun je voor een vast bedrag onbeperkt genieten van heerlijke grillgerechten en voortreffelijke sushispecials. In ons restaurant vind je een uitgebreide menukaart vol traditioneel Japans eten, waaronder de lekkerste sushi. Je kunt in ons sfeervolle restaurant terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor een uitgebreide lunch vind je bij ons heerlijk, traditioneel Japans eten. Wanneer je zoekt naar een Japanner van topkwaliteit, zul jij je bij Banzai dus snel thuis voelen. Kom de overheerlijke gerechten daarom zeker proeven in onze sushibar!

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Vier jouw verjaardag in stijl in ons sfeervolle restaurant

Ben jij binnenkort jarig en wil je het groots vieren? Plan dan een bezoekje aan Banzai, dé Japanner, en vier je verjaardag in een traditioneel Japans restaurant. Op vertoning van een geldig identiteitsbewijs krijgt de jarige namelijk 50% korting op eten (met uitzondering van feestdagen). Zo vier jij jouw verjaardag in stijl bij een sfeervol en traditioneel Japans restaurant op een prachtige locatie in het centrum van Tilburg!

Geniet van onze versbereide sushi en grillgerechten

Ben je op zoek naar een Japanner en wil je onze versbereide gerechten en de unieke sfeer zelf proeven? Reserveer een datum online en kom heerlijk genieten bij een sfeervol en traditioneel Japans restaurant. Het is ook mogelijk om onze sushi of andere gerechten thuis te laten bezorgen of af te halen bij de Japanner. Heb je vooraf al vragen of wil je specifieke (dieet)wensen doorgeven? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 013 203 2060 of door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl.