Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Sushi afhalen in Tilburg

Als je thuis wilt genieten van onze versbereide sushi en grillgerechten, dan kun je jouw bestelling afhalen in Japans restaurant Banzai in Tilburg. In ons sushirestaurant vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten koude en warme Japanse gerechten.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Verse sushi afhalen en thuis genieten van onze heerlijke gerechten

Heb je zin in Japanse gerechten en heb je even geen zin om uitgebreid te koken vanavond? Daarvoor heeft Banzai een oplossing! Je kunt bij ons online een bestelling plaatsen en eenvoudig voortreffelijke sushi en diverse grillgerechten afhalen. Zo geniet je ook thuis van de lekkerste sushi! Wij garanderen namelijk altijd dezelfde kwaliteit van eten, zoals je van ons mag verwachten wanneer je in ons Japanse restaurant eet.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Bestel online de lekkerste sushi

Je kunt eenvoudig online een bestelling plaatsen en de sushi afhalen in ons restaurant nabij de Heuvelring in Tilburg. Wanneer je voor afhalen kiest, kun je vooraf online snel en veilig betalen met iDeal. Zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de sushibeleving compleet te maken door een tafel te boeken in onze sushibar. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl of te bellen naar 013 203 2060.