Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Sushi afhalen in Tilburg

Wil je thuis genieten van onze versbereide sushi en grillgerechten, dan kun je jouw bestelling afhalen in Japans restaurant Banzai in Tilburg. Ons sushirestaurant bevindt zich in Tilburg centrum en biedt een ruim aanbod aan verschillende soorten koude en warme Japanse gerechten. Je kunt de gerechten komen afhalen in ons restaurant. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de sushi te laten thuisbezorgen in Tilburg.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Verse sushi afhalen in Tilburg en thuis genieten

Heb je zin in Japanse gerechten en heb je even geen zin om uitgebreid te koken vanavond? Daarvoor heeft Banzai een oplossing. Je kunt bij ons online een bestelling plaatsen en eenvoudig de verste en lekkerste sushi en grillgerechten afhalen in ons restaurant in Tilburg. Je kunt ook voor thuisbezorgen kiezen in regio Tilburg, zo hoef je de deur niet eens uit! Kom je jouw sushi afhalen of kies je voor thuisbezorgen in Tilburg? Wij garanderen altijd dezelfde kwaliteit van eten, zoals je van ons mag verwachten wanneer je in ons Japanse restaurant eet.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Bestel online de lekkerste sushi

Je kunt eenvoudig online je bestelling plaatsen en voor thuisbezorgen kiezen, of kom de sushi afhalen in ons restaurant nabij de Heuvelring in Tilburg. Wanneer je voor afhalen kiest, kun je vooraf online snel en veilig betalen met iDeal, zo hoef je in de winkel niets meer af te rekenen. Bij thuisbezorgen in Tilburg reken je van tevoren jouw sushi af, zo kun je gelijk lekker gaan eten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de sushibeleving compleet te maken door een tafel te boeken in onze sushi bar. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@restaurantbanzai.nl of te bellen naar 013 203 2060.