Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Geniet van de lekkerste sushi in Tilburg

Wil jij graag de beste en lekkerste sushi in regio Tilburg proberen en genieten van een heerlijke lunch of een fijn diner? Kom dan eens langs bij Japans restaurant Banzai! Onze koks gebruiken enkel producten van de hoogste kwaliteit en bereiden onze gerechten iedere dag vers voor jou als gast. Of je nu kiest voor thuisbezorging of gezellig komt eten in ons restaurant: wij garanderen dat onze sushi en grillgerechten de lekkerste en beste van Tilburg zijn, zodat jij geniet van een voortreffelijke lunch of een heerlijk diner!

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Onbeperkt genieten van de beste en de lekkerste sushi voor lunch of diner

Je kunt bij onze sushibar in Tilburg onbeperkt genieten van de lekkerste sushi. Wij bieden een all-you-can-eat concept waarbij je twee uur lang onbeperkt kunt bestellen van onze uitgebreide menukaart. Welke gerechten je ook bestelt, wij bereiden alles vers. In ons Japanse restaurant geniet je namelijk niet alleen van de lekkerste sushi, wij bieden een complete ervaring door de sfeervolle en authentiek Japanse ambiance in ons restaurant. Zo zit je bij Banzai goed voor de lekkerste sushi, voor de beste lunch of het lekkerste diner in de regio!

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer een tafel en proef onze sushi zelf

Wil je graag de beste sushi van Tilburg proeven en genieten van een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner? Reserveer dan een tafel onbeperkt te genieten van de lekkerste (grill)gerechten. Ben je jarig? Dan geniet je zelfs van 50% korting op het arrangement! Reserveer online een tafel via het reserveringssysteem of telefonisch via 013 203 2060. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen op info@restaurantbanzai.nl.