Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Geniet van de lekkerste sushi in Tilburg

Wil jij graag de lekkerste sushi in regio Tilburg proberen? Kom dan eens langs bij Japans restaurant Banzai. Onze koks gebruiken enkel producten van de hoogste kwaliteit en bereiden onze gerechten iedere dag vers voor jou als gast. Of je nu kiest voor thuisbezorging of gezellig komt eten in ons restaurant, wij garanderen dat onze sushi en grillgerechten de lekkerste en verste van Tilburg zijn!

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Onbeperkt genieten van de lekkerste sushi in Tilburg

Je kunt bij onze sushi bar in Tilburg onbeperkt genieten van de lekkerste sushi. Wij bieden een all you can eat concept waarbij je twee uur lang onbeperkt kunt bestellen van onze uitgebreide menukaart. Welke gerechten je ook bestelt, wij bereiden alles vers voor jou. In ons Japanse restaurant in Tilburg geniet je niet alleen van de lekkerste sushi, wij bieden een complete ervaring door de sfeervolle en authentiek Japanse ambiance in ons restaurant.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Reserveer een tafel en proef onze sushi zelf

Wil je graag de beste sushi van Tilburg proeven? Je kunt kiezen voor onbeperkt genieten tijdens een lunch of tijdens het diner. Ben je jarig? Dan geniet je zelfs van 50% korting op het arrangement! Reserveer online een tafel via het reserveringssysteem of telefonisch via 013 203 2060. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen op info@restaurantbanzai.nl.