Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Sushi bestellen in regio Tilburg

Sushi als lunch bestellen doe je bij Banzai in Tilburg! Bij ons vind je een zeer uitgebreid menu, vol met heerlijke sushi- en grillgerechten. Onze koks bereiden iedere dag de meest lekkere gerechten met verse ingrediënten, zodat jij geniet van de beste maaltijden.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Overheerlijke sushi als lunch bestellen

Wil je thuis een bijzondere lunch organiseren? Of heb je vandaag geen zin om lunch te bereiden en wil je eens iets anders? Dan is sushi bestellen als lunch dé ideale oplossing! Onze uitgebreide lunchkaart staat bomvol met overheerlijke gerechtjes. Zo vind je in ons uitgebreide assortiment onder meer:

  • Nigiri;
  • Maki;
  • Temaki;
  • Gunkan.

Door onze heerlijke sushi te bestellen als lunch, hoef je niet eens de deur uit! Je kunt er namelijk voor kiezen om de lunch te laten bezorgen in regio Tilburg.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Ontdek het uitgebreide aanbod aan lunchgerechten op onze menukaart

Wist je dat je bij ons niet alleen sushi als lunch kunt bestellen? Naast onze heerlijke sushi, bieden we namelijk een uitgebreid aanbod aan overheerlijke gerechtjes aan: van fingerfood tot voortreffelijke bowls en van diverse grillgerechten tot heerlijke skewers. Zo is er voor ieder wat wils!

Bekijk onze lunchkaart en plaats eenvoudig online een bestelling

Als je heerlijke sushi als lunch wilt bestellen, dan kies je voor de fantastische gerechtjes op de uitgebreide lunchkaart van Banzai! Ontdek alle heerlijke hapjes die we aanbieden, stel een fantastische lunch samen en plaats direct een bestelling. Of je de sushi nu af wilt halen of aan de deur wilt laten bezorgen: we zorgen ervoor dat je geniet van verse en smaakvolle gerechten.