Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Laat jouw lunch bezorgen in regio Tilburg

Bij ons restaurant kun je een voortreffelijke lunch laten bezorgen in regio Tilburg. Kies er daarom voor om de meest heerlijke sushi te laten thuisbezorgen! Zo hoef je de deur niet eens uit en geniet je toch van een bijzondere en overheerlijke lunch. Wij bieden een zeer diverse lunchkaart aan, waardoor er altijd wel een gerechtje voor jou tussen zit.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Een heerlijke lunch laten bezorgen bestaande uit voortreffelijke sushi

Heb je vandaag geen zin om lunch te maken en wil je een lekker gerecht laten bezorgen? Kies er dan voor om onze heerlijke sushi te laten thuisbezorgen! Zo geniet je van de lekkerste sushi in de regio, vanuit het comfort van je eigen woning. Bekijk onze uitgebreide lunchkaart en bestel onze voortreffelijke sushi en onze diverse sushispecials. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Avocado maki;
  • Sashimi;
  • Nigiri met zeebaars;
  • Gunkan met avocado;
  • Temaki met zeewier.

Uiteraard vind je in onze uitgebreide menukaart nog veel meer overheerlijke en bijzondere sushigerechten om te bestellen. Door onze overheerlijke sushi te laten thuisbezorgen, geniet je vandaag van een speciale lunch!

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Bekijk onze uitgebreide menukaart en plaats direct een bestelling

Kortom, sushi laten thuisbezorgen is dé ideale oplossing als je eens geen zin hebt in een standaardlunch. Bekijk onze overheerlijke sushigerechten en plaats direct een bestelling! Laat jouw lunch eenvoudig bezorgen, zodat je niet eens de deur uit hoeft voor een smakelijke maaltijd. Wil je toch liever buiten de deur lunchen? Uiteraard ben je ook van harte welkom om te komen lunchen in ons sfeervol ingerichte restaurant!