Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

WOWCRAB bestellen in Tilburg

WOWCRAB vind je op een aantal locaties in het land: waaronder in Brabant, in Tilburg om precies te zijn. Bij Banzai kun je namelijk WOWCRAB bestellen en afhalen! Dit unieke concept wordt steeds populairder, en niet zonder reden. De gerechten worden op unieke wijze geserveerd, wat zorgt voor een hele nieuwe beleving. Wil je WOWCRAB thuisbezorgd hebben? Ook dat is mogelijk bij ons.

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Wat is het concept van WOWCRAB?

WOWCRAB is ontstaan aan de Amerikaanse kust en is een aantal jaar geleden naar Nederland gekomen. Het concept bestaat uit een maaltijd van onder meer maïskolven, aardappelen en diverse soorten schaal- en schelpdieren. Deze ingrediënten worden bereidt in overheerlijke kruiden. Na de bereiding wordt de maaltijd ‘op tafel gegooid’. Bij WOWCRAB is het de bedoeling dat je zonder borden en bestek eet, dus je ontvangt enkel servetjes en een schaar om de schaal- en schelpdieren te kunnen nuttigen. De schaaldieren waar je uit kunt kiezen zijn onder andere:

  • Krab;
  • Kreeft;
  • Langoustine;
  • Mosselen;
  • Garnalen.

Doordat je de keuze hebt uit diverse schaal- en schelpdieren, bestel je alleen wat je lekker vindt. Je kunt ook zelf kiezen in welke kruiden de ingrediënten worden bereidt, bijvoorbeeld knoflookboter of cajun. Zo kies je ook of je de ingrediënten pittig, mild of niet pittig laat bereiden.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

WOWCRAB bestellen en afhalen of thuisbezorgd krijgen

Je kunt WOWCRAB niet alleen bestellen in ons restaurant, maar je kunt jouw maaltijd ook afhalen in ons Japanse restaurant. Je kunt er zelfs voor kiezen om WOWCRAB thuisbezorgd te krijgen! Zo geniet je ook thuis van een overheerlijke maaltijd vol unieke ingrediënten.

WOWCRAB en andere heerlijke gerechten bestellen in ons restaurant

Bij Banzai kun je WOWCRAB bestellen en afhalen of thuisbezorgd krijgen, maar je kunt ook kiezen voor onze voortreffelijke sushi en onze overheerlijke grillgerechten. Zo is er genoeg keuze voor iedereen en zal je altijd genieten van een fantastische maaltijd in ons sfeervolle restaurant nabij de Heuvelring in Tilburg!

Plaats een bestelling en of reserveer een tafel

Ben je benieuwd naar het unieke concept van WOWCRAB en wil je een maaltijd bestellen en afhalen of thuisbezorgd krijgen? Plaats dan direct online een bestelling! Je bent uiteraard ook van harte welkom in ons restaurant om te genieten van een heerlijke maaltijd vol schaal- en schelpdieren. Reserveer een tafel en ontdek de charme van dit unieke concept!