Skip to main content

Lunchmogelijkheden

All-you-can-eat concept

Leuk met gezin & kinderen

Online je tafel reserveren en sushi eten in Tilburg

Je kunt eenvoudig online een tafel reserveren als je wilt genieten van heerlijke sushi in Tilburg centrum. Al jaren serveert ons Japanse restaurant Banzai heerlijk versbereide sushi van hoogwaardige kwaliteit. Naast sushi kun je ook genieten van onze zelfgemaakte Aziatische grillgerechten. Leg een datum vast door online te reserveren, dan eet je binnenkort de heerlijkste sushi van Tilburg!

Wilt u een reservering maken?

Reserveer direct

Online reserveren en genieten van de beste sushi in Japanse sferen in Tilburg

Bij Banzai kun je heerlijk genieten van de smakelijke sushi die onze koks iedere dag met verse producten bereiden. Echter draait het in ons Japanse restaurant in Tilburg niet alleen om de heerlijke gerechten, maar om de gehele beleving. Onze sushi bar is volledig uitgerust in Japanse sferen waardoor je je echt even een avond in Japan waant! Natuurlijk kun je bij ons in Tilburg ook een tafel reserveren voor een uitgebreide lunch met heerlijke sushi en smakelijke grillgerechten. Geniet je liever thuis van ons heerlijke eten? Kies dan voor bezorgen of afhalen en plaats online jouw bestelling.

banzai-binnen-restaurant
banzai-uitzicht-vanuit-buiten

Bekijk onze menukaart en boek jouw tafel

Wij ontvangen je graag voor een lunch of diner in ons restaurant. Banzai is iedere dag geopend behalve op woensdag. Je kunt een tafel reserveren in ons restaurant in Tilburg voor een sushilunch vanaf 12.00 uur ’s middags. Je reserveert gemakkelijk via ons reserveringssysteem of telefonisch via 013 203 2060. Voor vragen of opmerkingen kun je ons een e-mail sturen via info@restaurantbanzai.nl.